Enerity™ tukee Helen Sähköverkon keskittymistä asiakaspalveluun ja ydinosaamiseen

9.3.2020 | Asiakkaat, Sähköverkko

Helen Sähköverkko käyttää Enerity™ Sähköverkko –ratkaisua talouden pitkän tähtäimen suunnitteluun. Enerity™ Sähköverkko -ratkaisuun on mallinnettu regulaation edellyttämät menetelmät. ”Käyttöönotto sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Manuaalinen työ on vähentynyt ratkaisun myötä, mikä parantaa suunnittelun laatua ja pystymme entistä paremmin keskittymään asiakkaidemme palveluun ja omaan ydinosaamiseemme”, kertoo Helen Sähköverkon regulaatiojohtaja Osmo Siirto.

Helen Sähköverkko haluaa olla puhtaan ja joustavan energiajärjestelmän mahdollistaja. ”Etsimme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille sopivat ratkaisut ja mahdollistamme sekä sähköverkon että palveluratkaisujemme osalta asiakkaidemme siirtymisen puhtaaseen energiaan”, sanoo Siirto. Hiilineutraalisuuteen pyrkiminen tarkoittaa myös haasteita kannattavalle kasvulle ja on tärkeää, että talouden suunnitteluvälineet ovat kunnossa. ”Enerity™ Sähköverkko -ratkaisu on tuonut meille konkreettista hyötyä talouden pitkän tähtäimen suunnittelussa. Sen tarjoaman datan ja analytiikan avulla pystymme edelleen kehittämään liiketoimintaamme. Tämä tarkoittaa asiakkaillemme entistä parempaa palvelua, uusia käytäntöjä sekä kohtuullisia sähkölaskuja”, kertoo Siirto.

 

Kivikon aurinkovoimala
Kivikon aurinkovoimala (Kuva: Helen Oy)

 

Helen Sähköverkko Oy on asiakasmäärältään Suomen kolmanneksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka palvelee pääkaupungissa 395 000 asiakasta. Helen Sähköverkon toimitusvarmuus on jopa 99,9997 %, mikä tekee Helsingin sähköverkosta Euroopan luotettavimman. Tämän on mahdollistanut automaation lisääminen, uuden vianhallintatekniikan käyttöönotto sekä keski- ja pienjännitteisen sähköverkon kulkeminen maan alla, suojassa myrskyiltä ja sään ääri-ilmiöiltä.

Lue lisää Helen Sähköverkosta täältä.