Herrforsin tukena sähkönmyynnissä Enerity™ Sähkökauppa

9.6.2020 | Asiakkaat, Sähkönmyynti

Oy Herrfors Ab:ltä löytyy Sähkön vähittäismyynti -tutkimuksen mukaan Suomen tyytyväisimmät yksityisasiakkaat. Yksityisasiakasmyynnin lisäksi Herrfors on tehnyt viime vuosina paljon investointeja yritysmyynnin puolelle. Yksi näistä investoinneista oli Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisun hankinta. ”Halusimme parantaa ja nopeuttaa jo entuudestaan korkealaatuista asiakaspalveluamme. Lisäksi ratkaisu tukee yhtiön sisäisiä prosesseja ja tiedonkulkua”, kertoo Key Account Manager Johanna Övergaard Herrforsilta.

”Valitsimme Enerity™-ratkaisun, koska muut sähkönmyyntiyhtiöt ovat hyödyntäneet menestyksekkäästi laskutus- ja Enerity ™ Sähkökauppa -järjestelmiä yhdessä ja yhtiöllä oli hyvät referenssit”, toteaa Övergaard. Markkinoilla tarjolla olevia vaihtoehtoja vertailtiin tarkasti ja tarjouksia pyydettiin myös muualta. Valinnassa oli tärkeää, että hankittava sähkönmyynnin työkalu täytti yhtiön kriteerit. Herrforsilla ollaan tyytyväisiä päätökseen hankkia Enerity™: ”Olemme saaneet Enerity Solutions Oy:stä hyvän vaikutelman ja toivomme, että hyvä yhteistyö jatkuu”, lisää Övergaard.

 

Oy Herrfors Ab

 

Herrfors on paikallinen, yli 25 000 sähköasiakasta palveleva energiayhtiö, missä työskentelee monta alan asiantuntijaa. Yhtiö on investoinut jo vuosikymmenten ajan uusiutuvaan ja monipuoliseen sähköntuotantoon, minkä ansiosta se pystyy toimittamaan 100 prosenttia vihreää sähköä kaikille yksityisasiakkaille ja tarjoaa sitä myös yhtenä vaihtoehtona yritysasiakkaille.