Ilmatar Windpower Oyj:n kumppanina tuulisähkön myynnissä Enerity Solutions

2.3.2020 | Asiakkaat, Sähkönmyynti

Ilmatar on suomalainen, tuulivoimaan erikoistunut energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen ekologisesti kestäviä tuulisähkösopimuksia.  ”Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme kantamaan vastuuta tulevaisuudesta ja tarjota jokaiselle mahdollisuus käyttää sähkönlähteenä puhdasta energiaa. Valitsemalla tuulisähkön asiakkaamme vähentävät maapallon hiilikuormitusta  ja pystymme näin vaikuttamaan yhdessä ilmastokriisiin”, kertoo  Ilmatar Windpower Oyj:n Head of Sales and Marketing Tapio Potila energiayhtiön toiminnasta.

Ilmatar valitsi Enerity™ Sähkökauppa –ratkaisun sähkönmyyntiinsä. “Halusimme käyttöömme nopealla aikataululla tuotteistetun sähkönmyynnin ratkaisun, jossa yhdistyy alan parhain asiantuntemus sekä meille sopiva SaaS-palvelumalli.  Käyttöönotto sujui Enerity Solutions Oy:n kanssa ammattimaisesti ja sovitussa aikataulussa. Tärkeimpiä syitä valinnassa oli, että Enerity Solutions on pitkäaikainen kumppani, jonka markkinoilla laajassa käytössä oleva Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisu tarjoaa meille nyt sekä tulevaisuudessa liiketoimintaamme tukevan ohjelmistokokonaisuuden”, toteaa Tapio Potila.

“On hienoa olla yhdessä Ilmattaren kanssa edistämässä uusiutuvan ja päästöttömän energian hyödyntämistä.  Olemme iloisia, että Ilmatar valitsi Enerityn kumppaniksi ja ratkaisuksi”, hehkuttaa myyntipäällikkö Markus Helvasto Enerity Solutions Oy:ltä.

 

tuuliturbiini
Kuva: Ilmatar

 

Kotitalouksille ja yrityksille suunnattavan sähkönmyynnin lisäksi Ilmatar operoi tuulivoiman jokaisella osa-alueella. Yritys kehittää, rahoittaa, rakentaa ja operoi tuulivoimapuistoja ja kehittää alaa suurhankkeillaan. Parhaimmillaan Ilmatar valmistelee Suomen suurimman tuulivoimapuiston rakentamista. Tavoitteena yhtiöllä on rakentaa ja operoida 1000 MW:n tuotantokapasiteettiä seuraavan viiden vuoden kuluessa, mikä vastaa noin 4 prosenttia Suomen sähköntuotannosta.