Jarmo Roiha aloittaa Enerity Solutions Oy:n toimitusjohtajana

3.6.2019 | Enerity Solutions, Pääuutiset

Diplomi-insinööri Jarmo Roiha (49 v) aloittaa Enerity Solutions Oy:n toimitusjohtajana 9.7.2019 alkaen. Jarmo siirtyy Enerity Solutions Oy:lle Empower IM Oy:stä, jossa hän vastasi energia-alan tietojärjestelmien ja energiamarkkinapalvelujen myynnistä ja asiakkuuksista Pohjoismaissa. Jarmo on toiminut aikaisemmin mm. Vattenfall Oy:ssä ja Helen Oy:ssä vastuualueenaan sähkönmyynti ja asiakaspalvelu digitaalisissa palvelukanavissa. ”Minulla on ilo tarttua haasteeseen, jossa pääsen kehittämään Enerity Solutions Oy:tä edelleen seuraavalle tasolle. Yhtiön erinomainen asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys sekä edistykselliset digitaaliset tuotteet antavat erinomaisen pohjan, jonka avulla voimme edelleen vankistaa asemaamme Suomen markkinoilla ja hakea kasvua myös Pohjoismaisilta ja Eurooppalaisilta sähkömarkkinoilta”, kertoo Jarmo Roiha.

Nykyinen toimitusjohtaja ja merkittävä omistaja Jorma Laukkanen jatkaa yhtiön strategista kehittämistä hallituksen jäsenenä sekä advisor-roolissa. ”Kahdeksan vuoden kannattavan kasvun muutos- ja kehityspolku energia-alaan keskittyneeksi tuotetaloksi on ollut antoisa. Tällä muutosmatkalla lähdimme tavoittelemaan useampaa tuotealuetta, jolla voisimme nousta markkinajohtajaksi, nyt olemme saavuttaneet kolmella tuotealueella markkinajohtajan aseman Suomessa. Nyt oli sopiva hetki antaa tilaa uusille ajatuksille, jotka luovat meille taasen uusia mahdollisuuksia”, toteaa Jorma Laukkanen.

Yhtiön perustaja, pääomistaja sekä kansanedustaja Jukka Kopra: ”Sähköliiketoiminta toimialana on merkittävän kasvu- ja kehitysharppauksen kynnyksellä kuten kaikki sähköön liittyvä nykyään. Enerity Solutions Oy on pitkään valmistautunut tähän ja aiomme olla viemässä eteenpäin osaltamme tätä kasvua ja suurta muutosta. Osaava ja innostunut henkilöstömme on erinomainen pohja menestykselle, joten ennustan yhtiölle edelleen merkittävää kasvua tuleville vuosille.”

Jarmo Roiha

Toimitusjohtaja Jarmo Roiha

Lisätietoja antavat

  • Toimitusjohtaja Jorma Laukkanen 045 120 6742
  • Hallituksen puheenjohtaja Jukka Kopra 0400 515 066
    • Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@enerity.com