Enerity™ Online osaksi Lumme Energian Energianhankintaportaalia

18.8.2020 | Asiakkaat, Sähkönmyynti

Lumme Energia otti kesäkuussa käyttöön Energianhankintaportaalin. Portaalin käyttöönotto kasvattaa yritysasiakkaille tarjottavaa kokonaisvaltaista palvelua. Portaalin kautta asiakas pystyy hallitsemaan ja tarkastelemaan entistä helpommin energianhankintaansa, energiatehokkuuttaan, käytössään olevia sähköratkaisuja sekä valitsemiaan kokonaisuutta täydentäviä tuotteita.

”Haluamme olla asiakkaillemme muuta kuin pelkkä sähkönmyyjä ja yhteistyön asiakkaiden kanssa tulee olla paljon muutakin kuin vain sähkönhankintaa. Asiakkaan kokema arvo tulee kokonaisvaltaisesta pitkän aikajänteen energiajohtajuudesta, jota teemme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Hinnan optimointi säilyy edelleen tärkeänä osana tässä yhteistyössä. Enerity™ Online tuo asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa, koska pääsemme sen avulla paljon aktiivisemmin käsiksi energianhankinnan sisältöön”, kertoo yritysmyynnin liiketoimintajohtaja Janne Laine.

”Enerity™ Online on tehokas työkalu. Sen avulla on todella helppo keskustella asiakkaiden kanssa, olipa sitten asiakas tai itse missä päin maailmaa tahansa.  Kun ottaa ohjelmiston esiin kännykkään tai tietokoneeseen ja yhteyden asiakkaaseen, on todella vaivatonta lähes reaaliaikaisesti keskustella salkun tai hankinnan tilanteesta ja sitä kautta pystyä sitten tekemään niitä parhaita ratkaisuja”, jatkaa salkunhallintapäällikkö Marko Pikkarainen.

 

Online - milloin ja missä tahansa

 

Lumme Energia palvelee yli 125 000 asiakasta eri puolella Suomea. Juurensa Järvi-Suomessa omaavalla energiayhtiöllä työskentelee 40 osaavaa asiantuntijaa. Lumme Energia haluaa auttaa jokaista asiakasta valitsemaan fiksuja ja kestäviä ratkaisuja sekä tuoda energia-alan tulevaisuuden osaksi asiakkaidensa arkea. Aurinkoenergiaa tuottava Solarigo Systems on osa Lumme Energian konsernia. Lumme Energia ja Solarigo yhdessä tarjoavat yrityksille sekä yhteisöille mahdollisuuden helppoon sekä vastuulliseen energiaomavaraisuuteen ilman suuria investointeja.