BLOGEnerity Solutions saavutti Microsoftin kultakumppanuuden

16.3.2021 | Blogi, Enerity Solutions

Enerity Solutions Oy saavutti vuodenvaihteessa Microsoftin kultakumppanuuden. Tämä oli eräs vuoden 2020 tavoitteistamme ja keskeisessä osassa henkilöstön kehittämissuunnitelmassa. Olemme olleet jo vuosia hopeatason jäsen kumppaniohjelmassa, mutta halusimme osoittaa asiakkaillemme, kumppaneillemme ja itsellemme, että osaamisemme Microsoftin teknologioissa on huippuluokkaa.

Microsoft Partner

 

Mikä on Microsoftin kultakumppani?

Microsoftin kumppanuusohjelma on jaettu osaamisalueisiin, kompetensseihin, joilla on hopea- ja kultataso. Eri tasojen saavuttaminen vaatii kumppaniohjelmaan osallistuvalta yritykseltä todennettua näyttöä osaamisalueeseen liittyvästä osaamisesta. Näyttönä toimii yrityksen henkilöstön suorittamat vaativat sertifiointitentit, joiden läpäisyyn tarvitaan merkittävää panostusta opiskeluun, vaikka asioita olisi ammattimaisesti työssään jo tehnytkin.

Enerity Solutions on nyt Microsoftin kultakumppani sovelluskehityksessä ja hopeakumppani sovellusintegraatioissa. Tavoitteenamme on muuttaa myös sovellusintegraatio-kumppanuus kultatasolle sekä sertifioitua myös muissa tarjontaamme liittyvissä osaamisalueissa, kuten datan hallinnassa ja pilvipalveluissa.

Kultakumppanuuden hyödyt

Yhtenä arvonamme on olla mutkaton osaaja. Tavoitteenamme henkilöstön kehittämiselle on tukea ja kannustaa henkilöstöämme kehittämään osaamistaan energia- ja IT-asioissa. Hyvänä esimerkkinä tästä on se, että 19 työntekijästämme 15 on sertifioituja sähkökauppiaita. Vaikka Enerity Solutions ei ole koskaan myynyt eikä tule koskaan myymään wattiakaan sähköä, haluamme henkilöstömme osaavan samoja asioita kuin asiakkaammekin. Kultakumppanuus tarjoaa yrityksen henkilöstölle mahdollisuuden osoittaa omaa osaamistaan ja tentin läpäistyään sertifikaatin saa työntekijä itse, ei yritys. Vaatimuksena yritykselle on se, että yrityksessä työskentelee tarpeeksi henkilöitä, joilla on tarvittava sertifikaatti.

Koska tehtävämme on auttaa energiayhtiöitä ja heidän sidosryhmiään menestymään digitalisoimalla heidän prosessejaan, energiaosaamisemme lisäksi meidän pitää olla huippuja myös IT-asioissa. Kultakumppanuus osoittaa asiakkaillemme, että käyttämiemme teknologioiden osaaminen on meillä hallussa ja olemme sitoutuneet ylläpitämään osaamista pitkällä tähtäimellä. Asiakkaamme voivat siis olla varmoja, että osaamme käyttämämme teknologiat.

Kultakumppanuuden ylläpitäminen

Microsoftin kumppaniohjelmassa osaamista tulee jatkuvasti ylläpitää sekä päivittää ja suoritetut tentit vanhenevat aina teknologian uudistuessa. Asiakkaamme voivat olla varmoja jatkossakin, että päivitämme henkilöstön osaamista Microsoftin teknologian kehittyessä. Kannustamme työntekijöitämme uusimaan vanhenevat sertifikaattinsa sekä hankkimaan uusia. Henkilöstömme osaamisen lisääminen hyödyttää niin työntekijää itseään, asiakkaitamme kuin Enerity Solutions Oy:tä.

 

Timo Storhammar

Suunnittelupäällikkö
Timo Storhammar