Sähkökauppa

Enerity™-tuoteperheestä löydät sähkökauppaa helpottavia ja kannattavuutta kehittäviä ratkaisuja

Sähkökauppaan liittyy riskejä sekä paljon tiedonkäsittelyä ja tiedon jalostamista. Enerity Solutions on toimittanut moniin yhtiöihin Enerity™ Sähkökaupan tuotteita, jotka skaalautuvat asiakasyhtiön tarpeisiin.

Jos etsit ratkaisua sähkön hinnoitteluun, riskienhallintaan tai niihin liittyvien tietojen välittämiseen asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, löydät meiltä valmiin tuotteen tai kokonaisratkaisun käyttöösi.

Asiakashyödyt sähkönmyyjälle

  • Tunnista asiakaskohtainen kannattavuus
  • Näe profiili-, volyymi- ja markkinariskit reaaliajassa
  • Hallitse vaivattomasti monipuoliset tuotteet
  • Ennusta reaaliaikaisesti myyntiä aina tuntitasolle asti
  • Tuo tiedot tarjouslaskentaan Datahubista
  • Keskity ydintoimintaasi valmistuotteen avulla
  • Visualisoi online-asiakasraportointi mm. portfoliosta, käyttötiedoista sekä laskutuksesta

Olemme sähkökaupan järjestelmien markkinajohtaja Suomessa.


Olemme sähkökaupan asiantuntijoita alallamme – kysy vaikka asiakkailtamme. Meillä työskentelee yli 10 sertifioitua sähkökauppiasta, joilla on usean vuoden kokemus alalta. Asiantuntijuudemme avulla voit tehdä entistä kannattavampaa liiketoimintaa.

 

Enerity™ Sähkökauppa

Tuotteet

Hinnoittelu

Enerity™ Hinnoittelu -tuotteella sähkönmyyjä voi tehdä tarjoukset ja hinnoitella kaikki sähkötuotteet ja sopimukset. Enerity™ laskee tarjoushinnat yhtiön laskentamallin mukaisesti, ja loppuasiakas voi tarkastella tarjousta ja hintamuutoksia omalla selaimellaan.


Lue lisää +

Myyntisalkunhallinta

Enerity™ Myyntisalkunhallinta -tuotteessa on sähkönmyynnin laadukkain ennuste ja toteuma. Ennusteet päivittyvät koko ajan, ja toteumaa verrataan ennusteisiin, jolloin voidaan varautua sähkönmyynnin riskeihin.


Lue lisää +

Positionhallinta

Enerity™ Positionhallinta -tuote tuo hankinnan suojaukset, oman tuotannon ja myyntiennusteet samaan näkymään. Näin voidaan tarkastella ja toteuttaa riskiposition hallintaa ohjelmallisesti ilman käsin tehtävää tietojen siirtoa.


Lue lisää +

Riskienhallinta

Enerity™ Riskienhallinta -tuotteesta nähdään keskeisimmät riskienhallinnan raportit ja tunnusluvut. Näillä riskimittareilla saadaan arvokasta tietoa sähkökaupan kokonaistilanteesta.


Lue lisää +

Online-palvelut

Sähköiset palvelut palvelevat asiakkaitanne 24/7. Enerity™ näyttää yritys- ja yhteisöasiakkaillenne heidän sähkösalkkunsa tilan sekä tarjous- ja sopimushinnat tuntitasolla.


Lue lisää +

Raportointi

Enerity™ Raportointi -tuote kokoaa eri lähteistä tietoa ja mahdollistaa tietojen tarkastelun tuntitasolla. Raportointi sisältää avoimen rajapinnan, joka mahdollistaa datan analysoinnin ja raportoinnin yleisimmillä raportointityökaluilla.


Lue lisää +

Muut tuotteet ja palvelut

Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisua voidaan täydentää myös muilla Enerity™-tuotteilla ja -palveluilla. Näillä toimialariippumattomilla tuotteilla yhtiö voi palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Toimimme tiiviissä yhteistyössä myös muiden energia-alan ohjelmistotoimittajien kanssa, joten voimme tarjota teille markkinoiden parhaimmat ja kestävimmät ratkaisut.


Lue lisää +