Sähköverkko

Enerity™-tuoteperheestä löydät ratkaisut verkkoyhtiön liiketoimintaan, siirtohinnoitteluun, raportointiin, asiakaspalveluun ja viestintään

Verkkoliiketoiminta kehittyy ja muuttaa muotoaan. Uudet kustannusvastaavammat hinnoittelumallit, jotka sisältävät esimerkiksi tehokomponentteja, ovat viemässä sähkönsiirron hinnoittelua monimutkaisempaan suuntaan. Asiakkaat vaativat myös nopeampaa ja tarkempaa tietoa esimerkiksi käyttökatkoista tai omasta kulutuksestaan.

Asiakashyödyt verkkoyhtiölle

  • Tehosta hinnoittelua
  • Ennusta asiakaskohtaiset hinnoittelun vaikutukset
  • Suunnittele ja seuraa vaivattomasti liiketoimintaa
  • Optimoi sallittu tuotto
  • Vähennä taloudellisia ja operationaalisia riskejä
  • Hyödynnä automaattiset, ajantasaiset raportit
  • Keskity ydintoimintaasi valmistuotteen avulla
  • Vapaudu Exceleistä

Olemme markkinajohtaja Jakeluverkonhaltijan strategisen suunnittelun järjestelmäratkaisuissa


Olemme sähköverkon asiantuntijoita alallamme – kysy vaikka asiakkailtamme. Asiantuntijuudemme avulla voit tehdä entistä sujuvampaa liiketoimintaa.

 

Enerity™ Sähköverkko

Ratkaisu ja tuotteet

Sähköverkko

Enerity™ Sähköverkko -ratkaisu on vakioitu, kustannustehokas palvelu, jolla yhtiö optimoi liiketoiminnan tuoton toteutumisen ohjelmallisella tariffien suunnittelulla.


Lue lisää +

Asiointipalvelut

Enerity™-tuoteperheestä löydät tuotteet asiakaspalvelun ja viestinnän tarpeisiin. Saat käyttöösi loppuasiakkaiden kiittelemän ratkaisun, millä parannat asiakastyytyväisyyttä, lisäät vuorovaikutusta yhtiösi ja asiakkaidesi välillä sekä erotut kilpailijoistasi tarjoamalla lisäarvoa tuottavia palveluita.


Lue lisää +

Tekstiviestipalvelut

Enerity™ Asiakasviestit on tuotteistettu ratkaisu sähköverkkoyhtiön asiakasviestintään. Sitä käytetään tiedottamiseen sähkönjakeluun liittyvistä asioista, esimerkiksi jakeluhäiriöistä ja suunnitelluista katkoista. Asiakkaamme ovat kokeneet tuotteen erinomaiseksi viestintätavaksi, mikä vapauttaa asiakaspalvelun aikaa ja vähentää turhien yhteydenottojen määrää. Ratkaisun avulla tuet yhtiön muuta viestintää ja lisäät asiakastyytyväisyyttä.


Lue lisää +

Asiakkuudenhallinta

Enerity™-tuotteilla asiakastietoa voidaan hyödyntää ja jalostaa edelleen liiketoimintanne tarpeisiin.


Lue lisää +