Uusi sähkönmyyntiyhtiö aloitti toimintansa 1.4.2020 – Oomi Energia luottaa Enerityyn

6.4.2020 | Asiakkaat, Sähkönmyynti

”Halusimme Enerity™ Sähkökaupan SaaS-ratkaisun sähkön hinnoitteluun ja riskienhallintaan. Tavoitteenamme on erottua kilpailijoista ylivoimaisella asiakaspalvelukokemuksella ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Sähkökauppa on ohuiden katteiden bisnestä, jossa hyvän tuloksen tekeminen on haasteellista, mutta isojen tappioiden tekeminen voi tapahtua hetkessä. Siksi sähkökaupan riskienhallinta on keskiössä toiminnassamme.”

”Yritysasiakkaillemme on kilpailukykyisen hinnan lisäksi tärkeää erilaiset lisäpalvelut, esimerkiksi raportoinnin kautta sähkönhankintakustannuksen ennustettavuus. Enerity™ Onlinen kautta he näkevät selaimellaan omien sähkösalkkujen ajantasaiset toteumat ja ennusteet hinnan sekä energian osalta. Haluamme tarjota asiakkaillemme helppoa, selkeää ja sujuvaa asiakaspalvelua. Uskomme, että hinnoittelun läpinäkyvyys on merkittävä osa asiakaskokemusta. Ratkaisujemme kautta yritysasiakkaamme pääsevät nauttimaan samoista eduista kuin suuret toimijat tukkumarkkinoilla.”

”Meille on tärkeää valita toiminnan eri osa-alueille parhaat kumppanit. Kokemus tuotteesta ja enerityläisten asiantuntemus painoivat vaakakupissa, kun valitsimme uudelle myyntiyhtiölle sähkökaupan ohjelmistoa”, toteaa Oomi Energian sähkökauppapäällikkö Marko Rinta-Korhonen.

 

Oomi Energia

 

Oomi Energia on uusi, huhtikuun alussa toimintansa aloittanut sähkönmyyntiyhtiö. Yhtiön ovat perustaneet Lahti Energia Oy, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia Oy, Vantaan Energia Oy, Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat. Oomi on yli 400 000 asiakkaallaan yksi Suomen suurimpia sähkönmyyntiyhtiöitä, jonka palvelutarjontaan kuuluvat myös aurinkopaneelien ja sähköauton lataamiseen liittyvät ratkaisut.

”Oomi Energian idea on yksinkertainen: ymmärrämme asiakkaidemme arkea ja tarjoamme koko Suomelle edullista sähköä, hyödyllisiä palveluita sekä ihmislähtöistä asiakaspalvelua”, kertoo Oomi Energian toimitusjohtaja Tuomas Oksanen.