Osaamisen kehittäminen osana henkilöstöstrategiaamme

11.8.2021 | Enerity Solutions, Pääuutiset

Panostaminen henkilöstön osaamisen kehittämiseen kuuluu oleellisena osana Enerity Solutions Oy:n henkilöstöstrategiaan. Tavoitteenamme on tukea ja kannustaa henkilöstöämme kehittämään myös moniosaamistaan ammatti- ja toimialakohtaisen osaamisen lisäksi. Saavutimme kesällä jälleen yhden tämän vuoden tavoitteistamme, mikä oli henkilöstön kielitaidon kehittäminen.

Tarjosimme yhteistyössä EF Corporate Solutionsin kanssa henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää englannin kielen taitoja EF English Live Business -virtuaalikoulussa. ”Kurssin minimitavoitteeksi asetettiin yksi EF-kielitaso, mutta Enerity Solutions Oy:n henkilöstö ylsi huimaan 1,7-tason suoritukseen”, kertoo asiakkuusjohtaja Tiina Neuvonen EF Corporate Solutionsista. ”Enerityn henkilöstö oli motivoitunutta ja ahkera opiskelu johti keskimääräistä kurssitasoa huomattavasti korkeampaan tulokseen.”

Yksi kurssille osallistuneista oli Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisun tuotepäällikkö Toni Sihvonen, jolle englanninkieliset Teams-palaverit asiakkaiden kanssa ovat jo arkipäivää. ”EF-kurssit ovat kätevä tapa ylläpitää ja kehittää kielitaitoa työn ohessa”, kertoo Toni Sihvonen. ”Opintoja pystyi tekemään joustavasti, kun itselleen parhaiten sopi.”

”Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin kaikissa kohtaamisissa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että meidän on osattava keskustella sujuvasti asiakkaidemme kanssa asiakkaan kielellä”, kertoo toimitusjohtaja Jarmo Roiha. ”Kaikki Enerityläiset suoriutuivat hienosti opinnoista ja saavuttivat loistavia tuloksia. Odotan innolla, että pääsemme hyödyntämään oppimaamme käytännössä.”

 

Kuva: EF Education First

 

EF Education First (EF) on perustettu Ruotsissa vuonna 1965 ja on nykyisin maailman suurin yksityinen kielikoulutusyritys. EF Corporate Solutions on osa tätä kansainvälistä EF-konsernia, joka on erikoistunut organisaatioiden, oppilaitosten sekä julkisen sektorin kielikoulutuksiin.

EF English Live Business on maailman johtava englannin kielen virtuaalikoulu, joka tarjoaa oppimisratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Valittavana on yli 2000 tuntia videopohjaista oppimateriaalia, joka kattaa kaikki tasot ja tarpeet tasonkorotuskursseista business- ja alakohtaiseen englantiin.

Lisätietoja saat täältä.