Parikkalan Valo vaihtoi tekstiviestipalvelunsa Enerityyn – kaksi kärpästä samalla iskulla

23.11.2021 | Asiakkaat

”Valitsimme Enerity™ Asiakasviestit -palvelun, koska se on ilmeisen laajassa käytössä Suomessa. Tiesimme myös, että Trimble-yhteys oli jo varmassa hallussa Enerity™-järjestelmien kanssa. Halusimme päivittää häiriökarttamme ja saada sms-viestit kuntoon, joten saimme kaksi kärpästä samalla iskulla”, kertoo suunnittelupäällikkö Hannu Ahokas Parikkalan Valolta.

Parikkalan Valo käyttää Enerity™ Asiakasviestejä katkotiedottamiseen, yllättävistä sekä tulevista katkoista eli työkatkoista ilmoittamiseen. Yhtiö on tyytyväinen hankintapäätökseensä. ”Enerity™ Asiakasviestit on suoraviivaisempi verrattuna aikaisemmin käyttämäämme ratkaisuun. Se on huomattavasti hiotumpi ja jo koeteltu. Meidän ei tarvitse itse miettiä toteutusta, vaan kaikki on mietitty jo etukäteen”, Ahokas toteaa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksia Parikkalan Valolle on Enerityn läpinäkyvyys. ”Lokitiedot näkyvät Enerity™-järjestelmässä, joten näemme heti, jos asiakkaalla on jokin ongelma ja sitä on helpompi selvittää. Pystymme auttamaan paremmin ja nopeammin asiakkaitamme. Positiivista on myös se, että viestit pystyy lähettämään samasta järjestelmästä, mikä suoraviivaistaa ja yksinkertaistaa prosessia.”

 

Parikkalan Valo
Parikkalan Valo otti uudistetun häiriökartta- ja tekstiviestipalvelunsa käyttöön lokakuun alussa. Energiayhtiön asiakkaat saavat kätevästi itselleen häiriötiedotteet tekstiviestillä ja sähköpostilla.

 

Parikkalan Valo Oy perustettiin vuonna 1936. Alun perin Parikkalan alueella toimineen energiayhtiön vastuualue on laajentunut ja ulottuu nykyään kolmen maakunnan ja viiden kunnan alueille. 2700 kilometrin mittainen sähköverkko palvelee paikallisesti 10 000 asiakasta, minkä lisäksi energiayhtiö myy sähköä kaikkialle Suomeen.

Parikkalan Valolle tärkeää ovat jatkuva kehitys, vihreät arvot, toiminnan paikallisuus sekä alueen kehityksen tukeminen. Yhtiöllä on laaja valikoima yksilöllisesti suunniteltuja sähkötuotteita, jotka on kaikki mahdollista saada kokonaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna. Edelläkävijyys merkitsee Parikkalan Valolle sitä, että yhtiö haluaa tarjota asiakkailleen kehittyneimmät korkealaatuiset tuotteet sekä palvelut – yksilöllisesti ja sujuvasti.