Tampereen Sähkölaitoksen apuna tulevaisuuden energiapalveluja kehittämässä Enerity™

7.7.2020 | Asiakkaat, Sähkönmyynti

Tampereen Sähkölaitos Oy käyttää Enerityä sähkösopimusasiakkaidensa tarjousten ja sopimusten tekemiseen. Ratkaisun avulla saatavan tiedon pohjalta tehdään mm. suojauksia, hallitaan alkuperätakuiden tarve-ennustetta, seurataan kannattavuutta ja budjetoidaan.

”Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisun ominaisuuksien ja automatisoinnin ansiosta pystymme ottamaan entistä isomman roolin asiakkaidemme sähkönhankinnasta ja tarjoamaan heille entistä parempia sekä monipuolisempia palveluja. Koska työkalu taipuu moneen, se tukee myös yhdessä asiakkaidemme kanssa tekemäämme tuotekehitystä sekä tulevaisuuden uusia energiaratkaisujamme”, kertoo myynnin kehityspäällikkö Nina Mört-Happonen Tampereen Sähkölaitokselta.

”Meille hyvä palvelu on kunnia-asia ja asiakaspalvelussamme niin verkossa kuin puhelimessa toimivat aina paikalliset asiantuntijamme”, Mört-Happonen jatkaa. ”Toimintojen automatisoinnin ansiosta pystymme keskittymään asiakkaillemme tärkeisiin ja hyödyllisiin asioihin. Esimerkiksi asiakkaan energiaprofiilia ja sähkönkäytön kehitystä tarkastelemalla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri heille parhaimmat energiapalvelut ja tarkimmat hinnat – nyt sekä tulevaisuudessa.”

 

Tampereen Sähkölaitos

 

Tampereen Sähkölaitos Oy tarjoaa asiakkailleen lämpöä, sähköä, jäähdytystä sekä älykkäitä energiaratkaisuja ja -palveluita. Yhtiö kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tärkeänä missiona on etsiä ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Vuonna 2010 Tampereen Sähkölaitos teki energiakäänteen, minkä ansiosta yhtiön energiantuotannon hiilidioksidipäästöjä on vähennetty ja uusiutuvien energialähteiden käyttöä on lisätty merkittävästi.  Sähkölaitoksen Lähisähkö tuotetaan jo nyt 100 prosenttisesti uusiutuvista ja paikallisista energialähteistä, joita ovat vesi, puu ja tuuli.