Toimitusjohtajan terveiset

16.6.2021 | Enerity Solutions, Pääuutiset

Kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä alkuvuoden aikana.

Kesälomien lähestyessä on hyvä hetki pysähtyä ja katsoa, mitä alkuvuoden aikana on ehtinyt tapahtumaan. Vaikka valoa alkaa pandemian osalta näkyä tunnelin päässä, olemme silti edelleen jo toista vuotta jatkuneessa pandemiassa. Tästä huolimatta olemme yhdessä teidän kanssanne onnistuneet viemään menestyksekkäästi läpi uusia kehityshankkeita, toimitusprojekteja ja palveluiden käynnistyksiä. Tästä suuri kiitos teille.

Asiakaspalvelumme on pysynyt kiitettävällä tasolla. Seuraamme ja analysoimme palvelupyyntöjärjestelmämme kautta tulleita palautteita säännöllisesti. Asteikolla 1-5 kuukauden keskiarvot ovat olleet 4,3 ja 4,9 välillä. Kannustan edelleen antamaan meille palautetta, sekä risuja että ruusuja, palvelupyyntöjen ratkaisujen yhteydessä. Palautteenne avulla pystymme edelleen kehittämään palveluamme paremmalle tasolle.

Päätuotteidemme markkinaosuudet ovat edelleen nousseet alkuvuoden aikana. Olemme käynnistäneet kolme uutta Sähköverkko-tuotteen käyttöönottoprojektia ja tuotteella hinnoitellaan pian jo yli kaksimiljoonaa käyttöpaikkaa Suomessa. Uusia Sähkökaupparatkaisun käyttöönottoja on käynnissä paraikaa kaksi kappaletta, minkä lisäksi olemme mukana useassa sähkönmyyntiyhtiöiden konsolidaatiohankkeessa, joten markkinaosuutemme on kasvussa myös tällä rintamalla.

Tuotekehityspuolella valmistaudumme tällä hetkellä yhdessä asiakkaidemme kanssa Suomen datahubin tuloon helmikuussa 2022. Moni asia muuttuu tuolloin sähkömarkkinaprosesseissa ja me tuemme näitä uusia toiminnallisuuksia. Olemme lisäksi integroitumassa kolmantena osapuolena datahubiin, ja pystymme näin ollen entistä paremmin palvelemaan teitä datahubin mahdollistamilla uusilla prosesseilla.

Taloudellisesta näkökulmasta alkuvuosi on ollut kohtuullisen hyvä. Uskon, että vuotemme jatkuu menestyksekkäästi yhdessä teidän kanssanne myös loppuvuoden aikana, kun pääsemme toivottavasti taas kasvokkain kehittämään palveluitamme yhdessä eteenpäin.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa kesäloman aikaa.

 

Jarmo Roiha

Toimitusjohtaja Jarmo Roiha