Toimitusjohtajan terveiset

16.6.2020 | Enerity Solutions, Pääuutiset

Kiitos hyvin sujuneesta yhteistyöstä alkuvuoden aikana. Vaikka olemme maaliskuusta lähtien hoitaneet asiakaspalvelun ja muun yhteydenpidon kotikonttoreista kotikonttoreihin, olemme mielestäni onnistuneet pitämään kanssakäymisen tuloksekkaana.

Asiakaspalvelumme on pysynyt kiitettävällä tasolla. Seuraamme ja analysoimme palvelupyyntöjärjestelmämme kautta tulleita palautteita säännöllisesti. Asteikolla 1-5 kuukauden keskiarvot ovat olleet 4,2 ja 4,6 välillä nousevalla trendillä. Kannustan edelleen antamaan meille palautetta, sekä ruusuja että risuja, palvelupyyntöjen ratkaisujen yhteydessä. Se on varmasti yksi parhaista keinoista saada palvelumme pysymään jatkossakin korkealla tasolla.

Päätuotteidemme markkinaosuus on kasvanut edelleen. Enerity™ Sähkökauppa -ratkaisulla hinnoitellaan tänä päivänä noin 30 TWh vähittäismyydystä sähköstä ja Enerity™ Sähköverkko -ratkaisussa hinnoitellaan noin 1,8 miljoonaa käyttöpaikkaa. Molemmat luvut edustavat noin 50 % markkinasta.

Samaan aikaan olemme saaneet valmiiksi strategisesti erittäin merkittävän kehitystyön Sähkökauppa-ratkaisuun. Siihen on kehitetty pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla vaadittavia ominaisuuksia muun muassa sähkön alkuperätakuut, tarjouslaskenta ja myyntisalkun hallinta eri hinta-alueilla ja valuutoilla sekä tuki sähkösertifikaateille tarjouslaskennassa.

Taloudellisesta näkökulmasta alkuvuosi on ollut myös hyvä. Selvästi sekä te arvoisat asiakkaamme että me enerityläiset olemme vallitsevasta tilanteesta huolimatta pystyneet jatkamaan toimintaamme lähes normaalioloja vastaavasti. Uskon, että vuosi myös jatkuu vahvana, kunhan kaikki pidämme mielessä uuden normaalin vaatimat prosessit ja työskentelytavat.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa kesäloman aikaa.

Jarmo Roiha

Toimitusjohtaja Jarmo Roiha