Vantaan Energia Sähköverkot Oy valitsi Enerityn – käyttöön uusia, tärkeitä ominaisuuksia

8.9.2020 | Asiakkaat, Sähköverkko

Enerity™ Sähköverkko on sähköverkkoyhtiöiden ja asiantuntevan toimittajan yhdessä kehittämä ohjelmistotuote. Tuotteella lasketaan siirtohintoja ja suunnitellaan liiketoimintaa sekä analysoidaan kohtuullista tuottoa. Enerityllä automatisoidaan monta vaihetta näistä osioista päivittämällä tietoja integraatioista tuotavalla ajantasaisella sopimus- ja mittausdatalla.

Vantaan Energia Sähköverkot Oy valitsi Enerity™ Sähköverkko -ratkaisun, koska yhtiö halusi siirtyä itse tehdyistä järjestelmistä laajasti käytössä olevaan, luotettavaan valmistuotteeseen. Vantaan Energia Sähköverkot käyttää Enerityä liiketoiminnan suunnitteluun, hinnoitteluun ja näihin liittyvään raportointiin.

”Enerity™ Sähköverkko -ratkaisu toi käyttöömme paljon uusia, tärkeitä ominaisuuksia. Meille jää enemmän aikaa analysointiin ja asiakkaillemme parhaiden ratkaisujen löytämiseen sen sijaan, että aikaa menisi turhaan laskennan ylläpitämiseen. Työaikaa säästyy myös, kun mallinnamme valvontamallia Enerityllä, niin saamme automaattisesti sen mukaiset raportit”, kertoo kehityspäällikkö Juho Paloposki Vantaan Energia Sähköverkot Oy:stä.

”Hinnoittelun jakaminen eri tuotteille ja komponenteille on ratkaisun ansiosta osittain automaattista. Pääsemme lisäksi tarkastelemaan tietoja asiakaskohtaisesti ja näemme, miten hinnanmuutokset vaikuttavat yksittäiseen asiakkaaseen. Tämä on hienoa, sillä haluamme olla vastuullisia ja kohdella kaikkia asiakkaitamme reilusti sekä tasapuolisesti”, jatkaa Paloposki. ”Odotamme, että Enerity Solutions Oy:n vahva osaaminen tukee ratkaisun pysymistä kehityksen kärjessä ja toimialan muutoksissa.”

Lue lisää Enerity™ Sähköverkko –ratkaisusta

 

Vantaan Energia Sähköverkot
Kuva: Vantaan Energia Sähköverkot Oy

 

Vantaan Energia Sähköverkot Oy huolehtii siitä, että sähkö kulkee ja Vantaa pysyy liikkeessä. Yhtiö palvelee Vantaan alueella noin 130 000 sähkönsiirtoasiakasta, joille siirrettiin viime vuonna sähköä yhteensä 1 904 GWh. 3500 kilometrin mittaisesta sähkönjakeluverkosta jo 90 prosenttia kulkee maan alla, mikä on mahdollistanut keskimääräisen sähkön keskeytysajan vähentymisen vain 3,5 minuuttiin asiakasta kohden. Sähköverkkoa rakennetaan ja huolletaan yhdessä yhteistyökumppanien kanssa, jotta verkon toimivuus varmistetaan ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.