BLOGYhteistyössä asiakkaidemme kanssa läpi tuotteen elinkaaren

22.9.2020 | Blogi, Sähköverkko

Tuotepäällikkönä vastaan Enerity™ Sähköverkko -ratkaisun tuotekehityksestä. On ilo huomata, kuinka asiakkaidemme kanssa kehitetyt uudet ominaisuudet ja käytettävyysparannukset monipuolistavat sekä tehostavat ratkaisun käyttöä koko käyttäjäkunnalle.

Me Enerity Solutions Oy:ssä huomioimme asiakkaidemme tarpeet tuotteidemme kehityksessä. Uusia ideoita ja ajatuksia tuotteen eteenpäin viemiseen tulee niin myyntitilanteissa, käyttöönottoprojekteissa, koulutuksissa kuin seurantapalavereissa. Sähköverkko-ratkaisun osalta olen mukana näissä kaikissa tilanteissa ja pääsen kuulemaan ajatuksia ratkaisusta siihen eri lailla perehtyneiltä henkilöiltä. Todella oivaltavia ja hyviä ehdotuksia voi tulla ratkaisua ensi kertaa näkeviltä kuin sitä jo pitkään käyttäneiltä. Tämän lisäksi mietimme toki aina myös meidän päädyssämme uusia ominaisuuksia ja parannuksia.

Käymme ideoita läpi kehitysryhmässä. Kehitysideoihin kerätään kommentteja ja ajatuksia, minkä perusteella tehdään alustavia määrityksiä. Näiden alustavien määrityksien pohjalta kerätään tietoa asiakaskunnan kiinnostuksesta eri ominaisuuksiin. Tämän prosessin avulla olemme tuottaneet Enerity™ Sähköverkkoon jo lukuisia uusia ominaisuuksia. Itse asiassa työstämme tälläkin hetkellä kevään tuotekehitystyön tuloksia ratkaisuun.

Asiakaskuntamme on laajentunut nopeasti, ja kehitysryhmän kokoontumiset ovat olleet todella suosittuja. Näillä pohjustuksilla olen luottavainen ratkaisun pitkäjänteiseen ja aitoon asiakastarpeeseen perustuvaan kehittämiseen. Odotan jo innolla tulevia kehitysryhmiä. Mikään ei ole niin mahtavaa kuin nähdä koko prosessi ilmaan heitetystä ajatuksesta valmiiksi ominaisuudeksi.

Jaakko Timonen

Tuotepäällikkö Jaakko Timonen