Yritys

Asiantunteva kumppanisi energia-alan ohjelmistoratkaisuissa

Enerity Solutions on korkeatasoinen ja asiantunteva energia-alan ohjelmistotalo. Olemme arvostettu kumppani. Enerityn on valinnut yli 80 suomalaista energia- ja vesiyhtiötä ja olemme markkinajohtajia sähkön myynti- ja siirtotuotteiden hinnoitteluun sekä asiakasviestintään liittyvissä ohjelmistoratkaisuissa. Asiakkaamme valitsevat meidät asiakaslähtöisyytemme, innovatiivisuutemme sekä IT-, projekti- ja energia-alan asiantuntijuutemme takia.

 

  sähkökauppa  sähköverkko  asiointipalvelut

Aidosti asiakkaan asialla

Olemme toimialaosaaja ja toiminta kanssamme on sujuvaa ja mutkatonta. Sitoudumme sovittuihin tehtäviin ja hoidamme työmme vastuullisesti, avoimesti ja reilusti. Meillä asiakassuhde ei pääty, kun ratkaisu on toimitettu, vaan pyrimme pitkäaikseen, molempia osapuolia hyödyttävään kumppanuussuhteeseen.

Toimimme läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja muiden toimijoiden kanssa kehittääksemme nykyisiä sekä uusia ratkaisuja toimialan tarpeisiin ja vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Käytämme vuosittain tuotekehitykseen noin 20 prosenttia liikevaihdostamme.

Arvomme

  • Luotettava sitoutuja
    • Luotettavuus on taitolaji. Sitoudumme sovittuihin tehtäviin ja hoidamme työmme vastuullisesti, avoimesti ja reilusti. Työssämme näkyy laatu.
  • Ketterä ennakoija
    • Ennakoimme ja tunnistamme asiakkaidemme tarpeet ja tartumme niihin innokkaasti. Ideoimme ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakkaidemme hyväksi pitkällä tähtäimellä.
  • Mutkaton osaaja
    • Asiantuntevan ja motivoituneen porukkamme kanssa on sujuvaa ja rentoa työskennellä. Me tunnemme asiakkaidemme toimialat ja toimintaympäristöt.

 

Microsoft Partner