Avoimet työpaikat

Työura Enerity Solutions Oy:ssä

Enerity Solutions on kehittyvä ja kasvava yritys, joka etsii jatkuvasti huippuosaajia. Jos olet kiinnostunut myynti-, projekti- tai sovelluskehitystehtävistä ja haluat päästä dynaamiseen työympäristöön, missä on tarjolla näköalapaikka moderniin ohjelmistokehitykseen sekä energia-alaan, saatat olla etsimämme henkilö.

Nautit haasteista ja pidät langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Haluat kehittää ammatillista osaamistasi ja seuraat mitä toimialalla tapahtuu, sillä sinulle on tärkeää pysyä kehityksen kärjessä. Haluat työskennellä osana osaavaa, motivoitunutta tiimiä, joka kannustaa ja tukee toisiaan huippusuorituksiin.

Jos haluat tietää lisää työskentelystä meillä, voit lukea EemelinJaakon tai Jonin työurasta Enerity Solutions Oy:ssä.

Avoimet työpaikat

Etsimme osa- ja kokoaikaisia ohjelmistosuunnittelijoita, ohjelmistotestaajaa ja diplomityöntekijää. Opintotaustasi voi olla ylempi tai alempi korkeakoulututkinto energiatekniikasta, sähkötekniikasta tai tietotekniikasta.

Osa-aikaisena ohjelmistosuunnittelijana voit toimia vaikkapa opintojen ohella tuotekehitystiimin jäsenenä ASP.NET-pohjaisten sovellusten toteutuksessa. Pääset näkemään käytännössä ohjelmistoyrityksen ketterien tuotekehitysprojektien etenemistä ja imemään oppia yrityksemme kokeneilta ja asiantuntevilta suunnittelijoilta.

Kokoaikaisena ohjelmistosuunnittelijana tulet käyttämään työssäsi C#- ja SQL-kieliä sekä useita sovelluksia, mm. Visual Studio, SQL Server Management Studio, Jira, Confluence ja Microsoft Office. Toivomme, että hallitset kielet hyvin ja tiedät ohjelmistoista ainakin perusteet.  Osaamista tärkeämpää on kuitenkin motivaatio ja halu oppia, joten voit opetella jonkun sovelluksen käytön myös töissä.  Aiempi työkokemus ohjelmistoalalta, energia-alalta – tai molemmista – on suositeltavaa työn menestyksellisessä hoitamisessa.

Ohjelmistotestaajana vastaat nimenmukaisesti testaamisesta ja testausautomaation kehittämisestä. Sinun ei välttämättä tarvitse olla valmis tekijä, mutta otat haltuun uudet teknologiat nopeasti. Hallitset C#- ja SQL-kielet ja sovelluksista mm. Visual Studio, SQL Server Management Studio, Jira, Confluence ja Microsoft Office ovat sinulle tuttuja. Kokemus muista testausautomaation tekniikoista on hyödyksi.

Meille tehdään vuosittain diplomitöitä. Useat diplomityöntekijät ovat myös työllistyneet yritykseemme. Meille tehtyjä diplomityöaiheita ovat sähkömarkkinoiden riskienhallinta, kaukolämmön hintajousto, tietoturvajärjestelmän käyttöönotto, yksikkötestausten automatisointi, toimitusten automatisointi, regressiotestauksen automatisointi ja aikasarjojen tallennus. Tällä hetkellä olemme kiinnostuneita mm. tietoturva/laatusertifioinnista ja maakaasun hinnoittelusta. Voit myös ehdottaa omaa aihetta.

Kiinnostuitko?

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Jos olet kiinnostunut työmahdollisuuksista Enerity Solutions Oy:llä, lähetä CV ja avoin hakemus osoitteeseen rekry@enerity.com. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi sekä millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut.